til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Odder Højskoles Elevforening

Velkommen til Odder Højskoles Elevforening!

Alle elever, som har gennemført et langt kursus på Odder Højskole, bliver automatisk medlem af vores elevforening - OHE.

Vi har hvert år to faste arrangementer, men arrangerer derudover også andre sociale begivenheder i løbet af året, som giver dig mulighed for at holde kontakten med både højskolen og dine  højskolekammerater.

De to faste arrangementer er:

• Elevtræf afholdes hvert år i weekenden inden påskeferien.
  • Hvert år i november uddeler vi i samarbejde med højskolen Den Gyldne Grundtvig til en kendt kulturpersonlighed.

Elevforeningen uddeler også stipendier til elever fra udlandet, sådan at de kan opleve en dansk folkehøjskole, og Odder Højskole fortsat kan beholde den internationale profil.

Her på siden kan du læse mere om Træf, Den Gyldne Grundtvig samt læse vores nyhedsbrev. Hvis du vil vide mere og være sikker på at få den nyeste information fra Odder Højskoles Elevforening, kan du følge os på facebook.

Der er godt at være på Odder Højskole, og vi vil gøre alt for, at du altid føler dig velkommen, når du kommer tilbage selv mange år efter.

Vil du vide mere om bestyrelsen? Så klik da endelig på os!

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk