til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

01.03.2013

Filminstruktør på Odder Højskole

Hvordan ser Filmskolen - og livet efter - ud? Det giver filminstruktøren Nikolaj Feifer et indblik i, når han fredag d. 1. marts besøger Odder Højskole.

Filmskolen og livet efter

Odder Højskoles skole for Film & TV Produktion har gennem mange år været leverandør til den danske filmbranche, og skolen sender løbende elever videre til Filmskolen, Medievidenskab på universiteterne, journalisthøjskolen, TV Basic, Medieskolen i Viborg osv. Men hvad sker der, når man er færdiguddannet på Filmskolen? Hvordan kommer man i gang med karrieren, og hvad lærer man, mens man er på Filmskolen?

Filmskole, film og sci-fi

Til at besvare de mange spørgsmål har Odder Højskole inviteret filminstruktør, Nicolai Pfeiffer, der blev færdigguddannet på Filmskolen i 2011. Han vil krydre sit oplæg med filmklip fra egen produktion, hvoraf hans sc-fi afgangsfilm "Junk Love" blev kaldt årets bedste af filmmagasinet Ekkos anmeldere.

Foredraget start kl. 19.30. Der er fri entre

Se traileren til Nikolaj Feifers "Junk Love" her.

Læs filmmagasinet Ekkos interview med Nikolaj Feifer her.

Korte kurser
Psykomotorisk weekendkursus
Ældrekursus
Kunstkursus