til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2014
18 uger - start 17. august
14 uger - start 14. september

Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

04.03.2013

Rejsegilde med både kunst og tradition

Håndværkerne på den nye elevfløj og musikhuset blev fejret efter alle traditionens - og kunstens - regler, da Odder Højskole i torsdags havde rejsegilde.

Varme pølser og kolde håndbajere

Der kan ske sære ting, hvis man som bygherre, undlader at fejre de håndværkere, som har arbejdet hårdt på nybyggeriet. Det vil Odder Højskole naturligvis ikke risikere, så torsdag var der indbudt til rejsegilde på den nye elevfløj med varme pølser og kolde håndbajere.

Musikalsk indlevelse i nye imponerende rammer

Efter takketalerne blev det kunstens tur, da højskolens band Kirstine & the Gogos sammen med Kris Herman sørgede for en perfekt og indlevende indvielse af de nye, meget imponerende musikfaciliteter på Odder Højskole. Torsdag tog Odder Højskole kort sagt endnu et langt skridt ind i en lovende fremtid.

Du kan se meget mere fra rejsegildet på Odder Højskoles officielle Facebookpage

Korte kurser
Psykomotorisk weekendkursus
Uge 26: Ældrekursus 2014