til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

06.03.2013

Klassisk koncert på Odder Højskole

Tonerne fra bl.a. Bach og Piazzolla kommer til at lyde i Odder Højskoles foredragssal onsdag aften, hvor fire talentfulde unge musikere fra Musikkonservatoriet i Aarhus giver koncert.

Fløjter, guitar og cello

Erika, Signe, Tim og Martha er alle i tyverne, og de studerer alle på Musikkonservatoriet. Hvis du møder op på Odder Højskole onsdag aften kl. 19.30, kan du lægge ører til så forskellige komponister som Bach, Astor Paizzolla, dansk-tyske Friedrich Kuhlau og svenske Erland von Koch. Musikken leveres på fløjter, guitar og cello.

Koncerten finder sted onsdag d. 6. marts, kl. 19.30.

Korte kurser
Psykomotorisk weekendkursus
Ældrekursus
Kunstkursus