til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

lørdag d. 22. november kl. 10-18 og søndag d. 23. november kl. 9.30-15.
(Mokost lørdag kl. 9-10, middag kl. 18 samt mokost kl. 8.45)

10. november 2014

1295 kr. som inkluderer undervisning samt alle måltider.
(Hvis du kommer langvejs fra, kan du undersøge om der er mulighed for overnatning på højskolen allerede fra fredag mod ekstra betaling)

Tilmeld dig her!

Skolen for Krop og Bevidsthed, som har sit eget hus på Odder Højskole.

Medbring

• Madpakke til frokost lørdag (hvis ikke du kommer kl. 9)
  • Løst tøj som du kan bevæge dig i
  • Vandflaske

At stå ved dig selv – at mærke dig selv

Tema

Mange mennesker lever en fortravlet hverdag, hvor karriere, familie, hobbies, venner, sundhed og træning skal forenes. Der skal træffes valg og prioriteringer, siges ja og nej, og mange af os forsøger at tænke os til løsningerne for, hvordan vi får det bedste ud af livet. På kurset vil vi udforske, hvad der kan ske, når hovedet får en pause, og når kroppen og sanserne får lov at ”tale”. Udgangspunktet på kurset er at arbejde med kropsbevidsthed. Ved at lære at lytte til kroppens signaler, kan man blive mere præcis og bevidst både i fht, hvad man selv ønsker og har behov for i livet, og i fht, hvad man signalerer ud til omverden. Vi vil arbejde ud fra begreberne ’kerne’ og ’afgrænsning’. Ved at arbejde med din kerne, kan du blive stærkere i at mærke, hvad du egentlig har behov for, og ved at arbejde med din afgrænsning, kan du blive bedre til at mærke, hvor du skal sige til og fra – og hvordan du skal gøre det.

Indhold

På kurset vil vi ud fra teori om kerne, afgrænsning og grounding, samt anatomisk og fysiologisk teori om rygsøjle, mave, bækken og huden arbejde praktisk med ovennævnte temaer, hvor du vil lære igennem egne oplevelser. Vi vil arbejde dynamisk og legende, og mere roligt og blidt, og du vil komme til at arbejde indadvendt med dig selv, og mere udadvendt i parøvelser og i hele gruppen.

Er du ansøger til Psykomotorikuddannelsen i Randers, øger deltagelse på kurset desuden din mulighed for optagelse på uddannelsen.

Underviser

Ditte L. B. Lauridsen, 27 år, Psykomotorisk Terapeut, DAP. Til dagligt ansat på Odder Højskole og Aarhus Social- og Sundhedsskole.

Korte kurser
Psykomotorisk weekendkursus
Ældrekursus
Kunstkursus