til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV

Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

Odder Højskole: Film & TV produktion

Filmskolen i højskolen hvor vi tager eleverne, os selv og arbejdet med filmhåndværket alvorligt. Du får tid og mulighed for at udforske filmens verden, dens virkemidler og for at arbejde koncentreret med at lave film og tv.

Du behøver ikke gå med en proffer i maven, men Du skal ville noget. Vi arbejder med analyse, storytelling og teknik – og Du og de andre elever  udgør et filmteam, hvor I sammen skaber jeres egne film.

Leverandør til film og tv-branchen

Det Danske Filminstitut nævner os som en del af vækstlaget og en mulighed for at blive en del af filmfortællingen i fremtiden – fordi forløbet er tænkt og styret af filmfolk, som brænder for ideen og arbejdet sammen med dig.
Nogle af vores elever har haft film i skolen, medie på gymnasiet eller kommer fra ”Station Next” eller filmskoler i udlandet, andre har pause fra uni. eller kommer fra det praktiske liv, som tømreren, havbiologen og FN-soldaten… men alle er tændt på filmens muligheder og x-faktor som værktøj…så vi blander gerne bolsjerne og ser arbejdet som ”presenter” og skuespiller som en spændende del af film og tv-arbejdet på vores filmskole.

Den kreative klasse

Alle kan lege med i filmklassen og få afprøvet filmmediet, men  nogle vil videre og de får en god start vej. Vi har elever på vej med jobs i film og tv-branchen,  på Medieskolerne i Viborg, Tv-basic og Grafisk Højskole, Medievidenskab på Uni, og Super8 - nogle sigter på job andre på Den Danske Filmskole og så er der dem som laver deres egne film i prof. Regi, for egen regning…og risiko.

Oven i al det andet film har vi to temauger, hvor Du kan vælge at dyrkke  ned i videokunstens og musikvideoens nyfortolkning af filmmediet. Her arbejder Du sammen med højskolens øvrige elever. Ved siden af Skolen for Film og TV produktions lektioner deltager du i Odder Højskoles øvrige undervisning, hvor du kan vælge imellem bl.a. fotografi, kunst, psykologi, svømning og meget andet.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk