til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2014
18 uger - start 17. august
14 uger - start 14. september

Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design

Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

Odder Højskole: Kunst & Design

Skolen for Kunst & Design på Odder Højskole er et bredspektret fagtilbud for alle med interesse for farve, form og fantasi.

Du kan frit vælge mellem skolens fag og skabe din egen blanding mellem Kunst og Design. Men er du meget interesseret, kan du vælge hele fagpakken. Så får du et intensivt fagforløb, der kan bruges som springbræt til design- eller kunstskoler.

Skolen for Kunst og Design har følgende hovedfag:

Tegning

Maleri og Kunsthistorie

Beklædningsdesign

Kreativitet og form

Keramik og glas

Udover vores fire hovedfag har vi en række valgfag, som du kan læse om under øvrige fag.

Du får på denne måde en unik mulighed for at forene højskole, kunst og design på et uforglemmeligt ophold. Du kan målrette dit højskoleophold med de valgfag og retninger, som særligt interesserer dig inden for de kreative områder.

Kunsthøjskolen på Odder Højskole er et kreativt slaraffenland, og der bliver designet, formet, tegnet, klippet, malet, syet, fotograferet og meget mere i de forskellige værksteder. Hvis du vil se noget af det vores elever går og laver kan du se en masse billeder her på siden eller du kan følge os på Pinterest her.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk