til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet

Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

Odder Højskole: Psykologi

Mennesket i centrum

Skolen for Psykologi giver dig en større forståelse for dig selv og din egen personlighedsdannelse. Du får en grundlæggende indsigt i den menneskelige tanke, følelse og adfærd indenfor tre områder:

• Normalområdet (Almen psykologi)
  • Området der omfatter psykiske lidelser (Klinisk pskologi)
  • Gruppedynamikker (Social psykologi)
  • Desuden udbyder vi to nye områder Teambuilding og Mindfulness, og afholder en temauge i Kommunikation og Psykologi

Undervisningen udfolder sig i et levende og livsnært socialt miljø. Sammen med andre, der deler din interesse for bevidsthed og livsvilkår, opnår du at få indblik i tilværelsens menneskelige dimensioner.

Som deltager på skolen for psykologi oparbejder du personlige kompetencer og kvalificerer dig til livet som sådan: som medborger, som underviser, som sundhedsarbejder, læge, sygeplejerske, psykolog eller som medarbejder inden for det socialpædagogiske område.

Så meget psykologi, som du har lyst til

Skolen for psykologi har et hovedfag Almen psykologi med 6 ugentlige timer gennem hele forløbet.

Klinisk Psykologi  har 7 ugentlige timer i første modul.

Social psykologi har 4 ugentlige timer i tredje modul.

Mindfulness har 2 ugentlige timer i første modul

Teambuilding har 2 ugentlige timer i andet modul.

Herudover har vi en ø-uge, hvor vi fordyber os i  Psykologi og Kommunikation

Du kan vælge at læse alle psykologifagene, eller du kan vælge hvilket som helst af fagene alene og frit kombinere med Odder Højskoles store udbud af andre fag.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk