til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen
Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness

Internationals (in English)

Sport & Fitness

Kroppen i centrum

På skolen for Sport og Fitness sættes din krop i centrum. Du styrker, toner og arbejder med din krop samtidig med, at du lærer om, hvordan den fungerer, og hvordan du får den til at yde optimalt. Odder Højskole har egen hal, beachvolleybane, fitnessfaciliteter og boldbane, og vi samarbejder med Odder Fitness, Spektrum Odder Svømmehal og Via University College i Aarhus for at give dig den allerbedste undervisning og træning.

Passionen er det centrale, hvis du vil opnå gode, langvarige resultater. Det skal ganske enkelt være sjovt og udfordrende. Derfor arbejder vi med stor alsidighed når det gælder fitness og styrketræning og i valg af de sportsgrene, du kommer til at afprøve. Vi giver et spark til rutinen, så din krop hele tiden styrkes og udfordres.

På Odder Højskole kan du vælge hele pakken af sports- og fitnessfag, eller du kan vælge at supplere med fag fra helt andre områder. Du sammensætter selv dit skema ud fra skolens mere end 50 forskellige fag (se listen over valgfag ved at klikke her).  Som elev kan du i øvrigt benytte Odder Højskole faciliteter uden for undervisningen.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk