til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Lange kurser
Film & TV
Kunst & Design
Psykologi & Kreativitet
Verdensborgerskolen

Krop & Bevidsthed
Musik, Sang & Dans
Sport & Fitness
Internationals (in English)

Verdensborgerskolen

Leverandør til fremtiden

Vil du have hele verden som din professionelle legeplads, og vil du have et netværk fra hele verden at lege med? Så er Skolen for Verdensborgere, Journalistik og Nye Medier stedet for dig. Faget udfordrer alle dine sanser, dine kommunikationsevner og dine holdninger, og det klæder dig på til at rejse ud og deltage i debatten om, hvordan den nye verden skal indrettes.

Hvad enten du satser på at blive journalist, NGO’er, diplomat eller bare oplevelsesrejsende, så får du kufferten fyldt med indtryk og erfaringer, du kan bruge i dit senere professionelle liv, ligesom du får talt rigeligt med engelsk og opnår en stor viden om de højaktuelle politiske emner på den store verdensscene.

Verdensborgerskolen ved Odder Højskole er et moderne dannelsesprojekt. Du læser, ser og hører internationale medier og arbejder selv med at formidle og kommunikere globalt. Er du klar på en begivenhedsrig tur i verdenskarrusellen? Så spring på her! Odder Højskole garanterer, at du får en oplevelse for livet.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk