til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2015
22 uger - start 11. januar
17 uger - start 15. februar

Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september
OH125ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Midt i din fremtid

Verdens hjørnerne er kommet tæt på. Et væld af billeder og historier strømmer til os fra hele kloden. Kulturer blandes, nye opfindelser forbløffer og mulighederne for den enkelte har aldrig været større. Vi står så at sige midt i fremtiden. Det er vores udgangspunkt på Odder Højskole.

Vi mener, det er vigtigt at skabe overblik og perspektiv, sammenhæng og fordybelse i en verden i stadig forandring.
Med vægten på faglighed, fællesskab og forståelse af livet, får du de bedste muligheder for læring og udvikling.
Du vil møde dygtige, entusiastiske lærere og en masse andre nysgerrige, engagerede mennesker.

Odder Højskole blev grundlagt i 1889. Vi har ingen ensidig politisk eller religiøs retning, men vi ved af erfaring, at et højt faglig niveau i en god, tryg atmosfære giver resultater.

Kreativitet og selvtillid.
Viden og færdigheder.
Samtale og holdninger.
Kompetence – til at leve livet.

Det er væsentlige ord for den højskole, vi laver.

Velkommen til din fremtid.
Velkommen til Odder Højskole.

Søren Winther Larsen
Forstander

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk